I'dorm Wool matracok

Új termék

Wool gyapjú matrac 3 magasságban:

-30kg/m3/40-es HR hab
-fix huzat 100% gyapjú/teflon
-félkemény/kemény
-kétoldalas, téli/nyár
-16-18-20-cm magasságban
-terhelhetőség 110/130 kg


Kiknek ajánljuk: Azon vásárlóink  választják ezt a matracunkat akik szeretik a jó minőséget a téli-nyári oldal variálhatóságát és a gyapjú évszázadok óta bevált jótékony hatását,hőtartó, öntisztuló természetes anyag.

Bővebb leírás

1188 Elemek

65 900 Ft‎

Egyéb infó

Wool matrac jellemzői:

Jó minőségű ortopédiai  monoblokk,mikrocellás HR hideghab matrac, kellő tartást nyújt a testnek. De mégsem olyan kemény, hogy elnyomja a vérkeringést és az izmokat. Közép kemény, illetve kemény fekvőfelület.
Oldalt és háton fekvőknek is ajánljuk.A matrac magja mikrocellás hideghab,jól szellőzik.
Három féle magasságban készül, hogy alkalmazkodjon az ön ágykeretéhez, illetve az önnek legmegfelelőbb alvási komforthoz.
100% merino gyapjú huzat (téli oldal) természetes összetételének köszönhetően gyógyhatással rendelkezik, melegít és öntisztuló.Kizárólag vegyi kezelés nélküli gyapjúszálakból készül.A gyapjú ideális alvásklímát biztosít,a természetes jótékony hatása miatt,használata csecsemő kortól ajánlott.
teflon huzat (nyári oldal) Meggátolja a víz, illetve bármilyen más folyadék beszivárogjon a matrac belsejébe, eközben maga az anyag sem marad nedves, nem engedi, hogy bármilyen baktérium megtelepedjen a felületén. Ráadásul nem csökkenti a matrac levegőzését, kipárologtatja a nedvességet.


Magassága:  választható 16-18 és 20 cm-es
 

Keménysége: A kemény-közép kemény fekvőfelületet kedvelőknek,valamint háton hason fekvőknek is egyaránt ajánljuk.(keménysége a matrac magasságától is függ)

Hideghab:A nagy rugalmasságú hab vagy hideghab,igazodik alvási szokásaihoz. A hideghab rendkívül nagy pont-rugalmassággal rendelkezi. A szerkezete nyitott pórusú mikrocellás,melynek rendkívül jó a levegőáramlása és szellőzése.Könnyen kipárologtatja a nedvességet.A hideghab több keménységben kapható.A hagyományos szivacshoz képest sokkal nagyobb rugalmassággal,tartóssággal rendelkezik.


Szállíthatóság: A vákuumcsomagolásnak köszönhetően egy személyautóban is könnyen szállítható a matrac.

FONTOS TUDNIVALÓ:A matracot 2-3 havonta forgatni kell(a fejvéget megcserélni a lábvéggel)+évszakonként teljesen megfordítani
Valamint megfelelő alátámasztás szükséges,normál ágyrács minimum 6-7 cm. rácsközökkel.Vagy farugós ágyrács.

Hívjon minket segítünk a matrac választásban: +36 20 416 4705


Terhelhetőség: 16 cm-es 90-kg,  18-20cm-es: 130 kg
Méret rendelés:  Egyedi méretben is rendelhető!
Garancia: 10 év a matracmagra

Egyedi méret rendelése: Válassza ki a kívánt egyedi mérethez képest, az egyel nagyobb  matracot,és adja meg üzenetben vagy megjegyzésben a matrac pontos méretét.

  • Egyedi matrac rendelés: Válassza ki matraca összetételét,magasságát,huzatát.
  • Hotelek,panziók részére is
  • Telefonos egyeztetéssel. +36 20 416 4705

GYAPJÚ MATRAC,HIDEGHAB MATRAC,ORTOPÉD MATRAC,VÁKUUM MATRAC,EGÉSZSÁGÜGYI MATRAC,MERINOI GYAPJÚ MATRAC