I'dorm hűsítő memory párna

Új termék

HŰSÍTŐZSELÉS MEMORY PÁRNA:

-a hűsítőzselének (szupergélnek)köszönhetően,kellemes hűsítő hatású hőcserélő
-anyaga extra sűrű  öntött memoryhab
-ergonómiai kialakításának köszönhetően optimális helyzetben tartja a nyakat,ezáltal a gerincet is
-méret:50×30 cm.
-mosható antiallergén huzat

Bővebb leírás

62 Elemek

13 900 Ft‎

Egyéb infó

A memoryhabból készült párnák egy habból készülnek,vagy öntöttek.A memóriahab párna kellően tartja a nyakat, jó alátámasztást nyújt a nyak és vállfájdalmú alvóknak.A memory habot soha nem szabad mosni géppel, a legtöbb memória párna levehető mosható huzattal rendelkezik.

A jó alvás nagyon fontos az egészség szempontjából.Azonban sokunknak nehézségei támadnak az elalvással,vagy álmatlanok.Mert túl meleg vagy éjszaka túlmelegedett a párna.Mindíg arra törekszünk,hogy hűvös felületet találjunk.

Valójában a fejünk több hőt bocsát ki,mint a testünk bármely része.Egy hűvös helyet keresünk a fejünknek  és folyamatosan forgatjuk a párnánkat.A hagyományos párnák egy éjszakán át melegen tartják a fejünket. A hűvös gélmemory hőcserélős panel, hűvös alvási élményt nyújt.

A hűvös gélmemória párna,a legújabb innovatív termék.A fő anyaga memorybab(lassúhab) gélréteggel borítva.Tanulmányok, kísérletek kimutatták, hogy a kondenzációs réteg elnyeli a testhőt, és szétoszlatja.Akár 11 C fokkal csökkentett alvófelületet hoz létre.


MEMORY PÁRNA,MEMÓRIAHABOS PÁRNA,ANATÓMIAI