I'dorm Royal Hard matrac

Új termék


ROYAL HARD HIDEGHAB MATRAC 21cm magas

Royal Hard matrac jellemzői:
-7 anatómiai zóna 30kg/m3 40-es  HR hideghab matrac
-60 °C-on mosható antiallergén huzat
-3 féle, felár nélkül választható matrachuzat
-kemény ortopédikus matrac
-egyoldalas
-egészséges fekvőfelület

Bővebb leírás

1583 Elemek

83 920 Ft‎

-20%

104 900 Ft‎

Egyéb infó

Kiknek ajánljuk:  Azon vásárlóink választják ezt a matracot,akik szeretik a kiváló elasztikus tulajdonságot, és a keményebb fekvőfelületet. Oldalt,hason és háton fekvőknek egyaránt.

Royal Hard matrac jellemzői:
- tartósság
- elasztikus,alkalmazkodik a gerinchez
- 7 egészségzónás fekvőfelületű matrac
- mosható antiallergén légáteresztő huzat,körbe cipzár segítségével két darabban mosható
- választható 3 féle huzat,3D lélegző alsó résszel
- vákuummatrac

Magasság:
21 cm magas 7 zónás rétegelt extra jó minőségű mikrocellás hideghab matrac (HR hab)


Előnyei:
-nagy rugalmasságú hideghab matrac, a 7 anatómiai zóna biztosítja a test optimális alátámasztását,(nem fog rajta forgolódni ,nyugodt alvást biztosít)
-a formázott felületi  struktúra és a kiegészítő kontúrok kialakítása gondoskodik a megfelelő alátámasztásról, szellőzésről és a pihenésről.
-kedvező ár
-keményebb fekvőfelületű matrac

Minden anatómiai zóna alkalmazkodik a test különböző részeihez.
A vállzóna enyhén lágyabb, miközben a középső zóna kissé szilárdabb, keményebb mivel a nehezebb testrészünk itt helyezkedik el, így természetesen tartja a gerincet.
A szilárdabb középső zóna megakadályozza, hogy a matrac megsüllyedjen, és garantálja a matrac hosszabb élettartamát.
A zónázás elősegíti a jó nyomáselosztást, amely elősegíti a vérkeringést
Ennek eredményeképpen pihentető, kényelmes alvást biztosít.

Szállítás: INGYENES

Nem tud választani?

Hívjon minket, szakértőnk segít a választásban: +36 20 4164705
egyedi méretben is rendelhető!
terhelhetőség: 120 kg/személy
10 év garancia a belső matracmagra


Egyedi méret rendelése: Válassza ki a kívánt egyedi mérethez képest, az egyel nagyobb  matracot,és adja meg üzenetben vagy megjegyzésben a matrac pontos méretét.

  • Egyedi matrac rendelés: Válassza ki matraca összetételét,magasságát,huzatát.
  • Hotelek,panziók részére is,egyedi ajánlat
  • Telefonos egyeztetéssel. +36 20 416 4705

FONTOS TUDNIVALÓ:A matracot 2-3 havonta forgatni kell(a fejvéget megcserélni a lábvéggel)
Valamint megfelelő alátámasztás szükséges,normál ágyrács minimum 6-7 cm. rácsközökkel.Vagy farugós ágyrács.


Mi is az a hideghab matrac?

A hideghab kifejezés közvetlenül a gyártási folyamatból származik.A matrac magja lényegében habos poliuretán amely alacsony hőmérsékleten kikeményedik.A poliol és az izocionát komponensek a hab előkészítésére szolgálnak.Ezek az anyagok az egészségre teljesen ártalmatlanok.A hideghab beépített rugók használata nélkül teljesen optimális alátámasztást nyújt.

Szóval a hideghab teljesen zajmentes,amikor a használója megfordul,nincs áthullámzás.De mindenek előtt felszíne,gyorsan visszanyeri eredeti formáját.Az utóbbi időben a habos matraca jelentősen emelkedett,rendkívül jó a szellőzésük és nagy teherbírásúak.

Milyen keménységű matracot válassz?

A matracok keménységének kiválasztásánál figyelembe kell venni a testsúlyt,és az alvási szokásokat.Alacsonyabb testsúlyhoz válassz lágyabb matracot,hogy a matrac alkalmazkodjon hozzád ne pedig fordítva(oldalfekvőknél lényeges,hogy ne nyomja el a vérkeringést a matrac) Ha háton vagy oldalt alszol inkább a keményebb matrac a javallott.Vagy a nagyobb testsúlynál.

A régi matrac egészségtelen lehet?

Ha hosszú ideje nem cserélte matracát(Kb. 10év) vagy nem úgy választotta amely megfelel alvási szokásainak,akár több kárt is okozhat.

Életünk egyharmadát ágyban töltjük,idővel a hámsejtek vagy az izzadásból adódó nedvesség felhalmozódhat a matrac belsejében.Ez vonzza az allergiát okozó poratkákat,baktériumokat penészgombákat.Amelyek légúti fertőzéseket okozhatnak.

Ha gyakran fáj a háta,vagy nyaki-izületi fájdalmai vannak, az a matrac hibája.A hosszabban használt matracok megváltoztatják alakjukat,nem nyújtatnak kellő alátámasztást a testnek.Idővel testalkatunk is megváltozhat.

A rossz alvás káros lehet egészségünkre kihat a mindennapjainkra,fáradékonyabbak leszünk kevésbé koncentráltak.

Hogyan válasszunk matracot?

A matracok nagyon különbözőek,lehet,hogy a legdrágább luxus matrac sem lesz a legmegfelelőbb választás.Ha nem felel meg az ön alvási szokásainak.

Ha új matracra van szüksége, a legfontosabb kérdések.Kemény vagy puha?

Lehet,hogy egy puhább matrac vonzóbbnak tűnik mint egy kemény matrac az alvási szokásoktól és a súlytól függ.Előfordulhat,hogy egy puhább matrac nem támasztja eléggé a gerincet.A túl kemény matrac lehet hogy nem alkalmazkodik a gerinchez elnyomja a vérkeringést nyomja a csípőt és a vállat.

A kisebb súlyúak illetve oldalt fekvőknek könnyű latex vagy zónázott hideghab matrac ajánlott.(enyhíti a vállon és a csípőn a nyomást)csökken a matracon a forgolódás nyugtalan alvás.

Kemény matrac nagyobb súlyúaknak,háton vagy hason fekvőknek ajánlott,egyenesen tartja a gerincet.Sűrűbb nehezebb hideghabból készült zónás vagy monoblokk matrac.

Közepesen kemény matrac

Ha általában háton fekvőknek memória réteggel készült matracot.Kiegyensúlyozza a gerincet optimálisan tartja a hátat.Huzata lehet akár gyapjú vagy pamut is.

HIDEGHAB MATRACOK EGYEDI MÉRETBEN,VÁKUUM MATRACOK,ORTOPÉDIKUS MATRAC,HAB MATRAC,7 ZÓNÁS MATRAC HOTEL MATRAC